Prohledat tento blog

2014-06-11

Nové místo prodeje našich vín

Dvě vína z naší aktuální nabídky můžete od tohoto týdne zakoupit v maloobchodní prodejně WAREHOUSE#1 společnosti Ultra Premium Brands v pražském Karlíně. Jakub Janeček a Jiří Rabel, majitelé, ke svojí prodejně říkají: "...Jsme poměrně normální kluci, kteří mají rádi kvalitu a tu, převážně tekutou, jsme soustředili v našem obchodě. Přijďte se přesvědčit."
Nabídka v prodejně je široká a zdaleka zde nenajdete jen vína. Obchod najdete na ulici Sokolovská 105 (naproti hotelu Ibis), další kontakty - tel.: 608 520 526, e-mail: info@warehouse1.cz; www.warehouse1.cz
V prodejně můžete zakoupit červené cuvée ze směsné viniční výsadby Veselý-Bočky 2011 a oranžové nesířené Špigle-Bočky 2012 (18 mg/l celkových siřičitanů! vzniklých při kvašení), popisy k oběma vínům najdete zde. Zmíněné oranžové zaznamenalo velký úspěch během víkendového pražského festivalu autentických vín, když si jej Isabelle Legeron, jediný francouzský MW mezi ženami a mezinárodně uznávaná specialistka a propagátorka přírodních vín, vybrala z přítomných několika stovek vzorků vín mezi šestici vín, jež byla prezentována v rámci jí vedené MasterClass Tasting. Tož tak.


V diskuzi o přírodních vínech s Isabelle Legeron, MW, kterou velmi oslovilo naše nesířené oranžové. Fotil pan Sklenička, děkuji :-)

2 komentáře:

  1. Jen poznámka, hotel už se nějakou dobu nejmenuje Ibis, teď je to Pentahotel.

    OdpovědětVymazat