Prohledat tento blog

2014-09-07

Kde se v Praze nově potkáte s našimi víny

Od léta 2014 jsou naše vína nově k mání ve třech podnicích vysoké kvality; dvou restaurantech a jednom obchůdkobaru.
První z nich, restaurant Bellevue, patří do uskupení restaurantů Zátiší Group a nachází se na Smetanově nábřeží. Podnik je vyhlášen pěknou terasou, skvělým výhledem na Hradčany a desénovým interiérem, v neposlední řadě ovšem špičkovou tuzemskou i mezinárodní kuchyní, jež byla oceněna doporučením v Michelinovském průvodci 2007.

Restaurace Atelier Red & Wine v malostranské ulici Rošických je otevřena relativně nově. Je moderního rázu, ale nic nešidící na kvalitě - jak pokrmů, tak vín. Nabízejí obědová menu, ale jsou připraveni zhotovit i náročné gastronomické kreace pro dlouhé a opulentní večeře. Otevřeno je v pondělí až večer a od úterý až do soboty pak od 11:30 do půlnoci.
Vršovický obchod s delikatesami a vinný bar FAJNŠMEKR je znám nejen místním usedlíkům, ale i mnohým labužníkům i ze vzdálenějších koutů hlavního města. Po úspěšné úvodní degustaci z minulého týdne byla zahájena, doufejme, úspěšná spolupráce. Ostatně, ohlasy z publika by tomu mohly nasvědčovat. Takže, naše autentická vína žádajte i zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat