Prohledat tento blog

2012-10-10

Rozuzlení pondělní hádanky

Ano, pan Honza opět bodoval - jedná se skutečně o viniční trať Veselý v části u sportovního areálu a to v původním stavu a před terasováním. Pan Honza k nám tedy musí letos ještě jednou, bude-li si chtít vyzvednout svoji výhru - láhev Divého ryšáka.



Jak to nyní vypadá ve viniční trati Veselý v části, která byla zterasována, mohou např. ilustrovat snímky na webu obce Němčičky: http://nemcicky.cz/realproj/bobovadraha.htm
Ano, jak vidno na fotografiích v odkaze, vinice ustupují disneylandovským projektům konzumní tupé zábavy. Budiž, každý má právo na to, se nějak živit, ale proč mám ze svých daní nedobrovolně přispívat na hlouposti, které daňové poplatníky stojí přes deset miliónů? Celou záležitostí projektu bobové dráhy od počátku provázejí nejasnosti s financováním, hovoří se o předražení zakázky, malé domů lidí napojených na místní i regionální politiku, insolvence, několik trestních oznámení a věcí se již zabývá soud. Údajně ji již přebírají i investigativní média, aby s ní byla v co možná nejkratší době seznámena veřejnost. Tak uvidíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat