tag:blogger.com,1999:blog-1022224136545674492.post5678336582466810649..comments2023-06-11T20:57:39.346+02:00Comments on (Ne)vinné zápisky Richarda Stávka: O ztrátě umění zabíjetRichard Stávekhttp://www.blogger.com/profile/13007803453101444534noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1022224136545674492.post-46994260488684417942013-12-03T20:21:00.261+01:002013-12-03T20:21:00.261+01:00Problém zabíjení řeším již několik let, od mala js...Problém zabíjení řeším již několik let, od mala jsem byl na venkově účastníkem zabíjení zvířat pro obživu a přišlo mi to jako normální součást života. Ale dnešní doba průmyslové výroby masa bez úcty k živému tvorovi s typickou tovární krutostí mě po uvědomění této hrůzy nutí k vyloučení konzumace těchto produktů. Chápu váš rituál a na vašem místě bych asi postupoval stejně. Ale stejně je k zvážení, zda vůbec musíme konzumovat maso, když k tomu od přírody nejsme přizpůsobeni.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1022224136545674492.post-44640095049088464282013-12-03T20:13:06.856+01:002013-12-03T20:13:06.856+01:00Problém zabíjení řeším již několik let, od mala js...Problém zabíjení řeším již několik let, od mala jsem byl na venkově účastníkem zabíjení zvířat pro obživu a přišlo mi to jako normální součást života. Ale dnešní doba průmyslové výroby masa bez úcty k živému tvorovi s typickou tovární krutostí mě po uvědomění této hrůzy nutí k vyloučení konzumace těchto produktů. Chápu váš rituál a na vašem místě bych asi postupoval stejně. Ale stejně je k zvážení, zda vůbec musíme konzumovat maso, když k tomu od přírody nejsme přizpůsobeni.Jirka Ahttp://andreas-votice.bloger.cz/noreply@blogger.com